SIA "DigitalZoo" privātuma politika

Autofotoorientēšanās braucienus (Lielais Orientēšanās brauciens, Mazais Orientēšanās brauciens, Lielais Lukturis) organizē SIA “DigitalZoo”, reģistrācijas numurs 40003910282, juridiskā adrese: Bieles, Ļaudonas pagasts, Madonas novads, LV-4862, e-pasts: sia@digitalzoo.lv

Šī privātuma atruna paskaidro, kā tiek ievākti un izmantoti Jūsu personas dati.

Lai nodrošinātu Jūsu kā brauciena dalībnieka dalību braucienā, no Jums mēs varam ievākt šādus personas datus:

Jūsu kā dalībnieka vārds, uzvārds un personas kods ir jānorāda brauciena pieteikuma/līguma veidlapā brauciena dienā. Aizpildot šo veidlapu, Jūs uzņematies pilnīgu atbildību par savu rīcību brauciena laikā gan pret sevi, gan trešām personām. Ja jūs esat pieteicis dalībai nepilngadīgu bērnu, mēs apstrādāsim datus par bērnu un viņa likumisko pārstāvi. Šī veidlapa netiks elektroniski apstrādāta. Šo veidlapu nav nepieciešams aizpildīt bezkontakta brauciena gadījumā.

Jūsu vārds, uzvārds mums ir nepieciešams arī diplomu un balvu pasniegšanai.

Pieteicēja vārds, uzvārds ir jānorāda, reģistrējot komandu braucienam interneta vietnē. Pieteicēja vārds, uzvārds mums ir nepieciešams, lai varētu izrakstīt rēķinu par dalību braucienā un pēc apmaksas saņemšanas identificēt komandu un apstiprināt tās dalību braucienā.

Jūsu komandas automobiļa marka un valsts numurs ir nepieciešami komandas papildus identificēšanai. Nereti Jūsu komandas Ceļu Satiksmes Noteikumu, brauciena Nolikuma un citu pārkāpumu fiksēšana brauciena laikā ir iespējama tikai pēc automobiļa markas un valsts numura. Mēs neidentificēsim Jūsu komandas automobili ar konkrētu personu.

Jūsu komandas e-pasta adrese ir nepieciešama rēķinu nosūtīšanai, svarīgu brauciena dokumentu nosūtīšanai, informācijas sniegšanai par mūsu piedāvājumiem, akcijām, kā arī efektīvai savstarpējai komunikācijai. Jūsu komandas e-pasta adrese netiek saistīta vai identificēta ar konkrētu personu. Jūs varat izveidot īpašu komandas e-pasta adresi, uz kuru mēs varam sūtīt visu nepieciešamo Jums informāciju, lai nodrošinātu pilnīgu konfidencialitāti.

Jūs jebkurā brīdī varat atteikties no jaunumu saņemšanas no mums, rakstot mums uz e-pastu: sia@digitalzoo.lv

Jūsu komandas tālruņa numurs mums ir nepieciešams, lai varētu operatīvi sazināties ar Jūsu komandu pirms brauciena un brauciena dienā nestandarta situāciju gadījumā (izmaiņas brauciena norisē, Jūsu komandas kavēšana uz startu/finišu utml.). Bezkontakta braucienu gadījumā komunikācija ar Jūsu komandu notiek ar WhatsApp ziņapmaiņu. Mēs neidentificēsim Jūsu komandas tālruņa numuru ar konkrētu personu.

Autofotoorientēšanās braucienu formāts paredz Jūsu uzņemto fotogrāfiju nodošanu mūsu rīcībā rezultātu aprēķināšanai. Lai nerastos pārpratumi par rezultātu pareizību (ieskaitīti/neieskaitīti kontrolpunkti, pārkāpumi), mēs paturam tiesības publicēt nepareizi uzņemtās fotogrāfijas mūsu Facebook lapā.

Piedaloties mūsu rīkotajos autofotoorientēšanās braucienos, Jūs piekrītat mūsu rīcībā nonākušo fotogrāfiju/video materiālu izmantošanai mūsu braucienu organizēšanas nodrošināšanai, pašreklāmai.

Mēs nekad nepieļausim Jūsu personīgo datu izmantošanu reklāmas un sakaru vajadzībām no trešo personu puses bez nepārprotamas piekrišanas no Jūsu puses.

Datu uzglabāšana

Mēs uzglabāsim Jūsu datus, cik ilgi tas ir nepieciešams, lai:

Mēs varam nodot Jūsu datus trešām personām tikai tiesību aktos noteiktos gadījumos.

Datu drošība

Jūsu dati tiek glabāti uz drošiem serveriem Eiropā, kas nodrošina maksimāli augstu Jūsu datu aizsardzību. Datu pārraide tiek nodrošināta ar SSL (https) protokolu.

Mēs izmantojam tādas tehnoloģijas kā sīkdatnes (cookies) vai unikālos identifikatorus, lai anonīmi identificētu jūsu datoru vai ierīci. Mūsu sistēmas saglabā informāciju par izmantoto web pārlūku, operētājsistēmu un IP adresi.

Šo informāciju mēs izmantosim tikai, lai nodrošinātu drošu un ērtu vietnes darbību, kā arī iekšējās statistikas veidošanai, lai uzzinātu vairāk par vietnes apmeklētāja darbībām vietnē un analizētu apmeklētāju vietnes lietošanas pieredzi.

Iepriekš minētajam mērķim mēs izmantojam Google Analytics (Google) pakalpojumu, līdz ar to sīkdatņu ģenerētā informācija (ieskaitot jūsu IP adresi) tiks nosūtīta uz Google serveri ASV un tur glabāsies.

Lūdzu, ievērojiet, ka šī privātuma politika attiecas tikai uz mūsu tīmekļa vietnēm. Mūsu vietnēs var atrasties arī saites uz citām tīmekļa vietnēm, par kuru privātuma politiku atbildību mēs nenesam. Tādēļ esiet uzmanīgi, ievadot savus datus citās tīmekļa vietnēs.

Ja Jūs nepiekrītat mūsu Privātuma politikai, lūdzu, nereģistrējiet savu dalību braucienam.

Mēs paturam tiesības mainīt un/vai papildināt mūsu Privātuma politiku. Jaunākā versija aizstāj visas iepriekšējās versijas.

Jebkuros jautājumos par Jūsu datu izmantošanu rakstiet mums uz sia@digitalzoo.lv